Διαχείριση - Merkur Air

Διαχείριση

Ιδιοκτησία αεροσκάφους χωρίς προβλήματα

Η Merkur Air γνωρίζει πλήρως κάθε λεπτομέρεια της διαχείρισης ενός ιδιωτικού αεροσκάφους. Η τεράστια βάση δεδομένων των επαφών μας του κλάδου και οι πολύτιμες γνώσεις με τα χρόνια μας επιτρέπουν να προσφέρουμε στους πελάτες μας τη βέλτιστη επιλογή όταν πρόκειται για τη διαχείριση ενός ιδιωτικού τζετ.

Στόχος μας είναι να αποκτήσουμε αξιόπιστες και μακροχρόνιες επιχειρηματικές σχέσεις μαζί σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες. Η Merkur Air θα φροντίσει τις λεπτομέρειες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να απολαύσετε την ιδιοκτησία του αεροσκάφους σας!

Κόστος ιδιοκτησίας αεροσκαφών

Έχετε απορίες σχετικά με την πλήρη χρήση του αεροσκάφους σας; Ή χρειάζεστε πληροφορίες σχετικά με το κόστος ιδιοκτησίας; – Η Ομάδα της Merkur Air μπορεί να σας προσφέρει λύσεις.

Για παράδειγμα, μπορούμε να προσφέρουμε μερική ιδιοκτησία και ναύλωση, ώστε το αεροσκάφος σας να σας αποφέρει έσοδα όταν είναι αδρανές ή σε περίπτωση που δεν το χρειάζεστε πραγματικά. Το πραγματικό κόστος ιδιοκτησίας μπορεί να γίνει σημαντικά χαμηλότερο από το αναμενόμενο με μερικές έξυπνες λύσεις που έχουμε να προσφέρουμε.

Συντήρηση του αεροσκάφους σας

Η εξειδικευμένη ομάδα μας είναι αφοσιωμένη στον χώρο της αεροπορίας εδώ και δεκαετίες. Το προσωπικό μας μπορεί να διασφαλίσει την καλύτερη συντήρηση για το αεροσκάφος σας. Προσφέρουμε τις πιο οικονομικές και πρακτικές υπηρεσίες συντήρησης. Οι πελάτες μας μας εμπιστεύονται για να τους βοηθήσουμε να αξιολογήσουν το κατάλληλο πλήρωμα πτήσης, συμπεριλαμβανομένης της εκπαίδευσης, της απόδοσης και του επαγγελματισμού τους. Εκτός από τον προγραμματισμό της πτήσης σας, μπορούμε να αναλάβουμε την προετοιμασία της κάθε λεπτομέρειας του ταξιδιού σας – οπουδήποτε σε ολόκληρο τον κόσμο. Η Merkur Air είναι αφοσιωμένη στην παροχή ασφαλών και άνετων πτήσεων στους πελάτες αλλά και εξαιρετικών υπηρεσιών εδάφους.

Απολαύστε την ιδιοκτησία του αεροσκάφους σας

Η συνεργασία με την Merkur Air, σημαίνει ότι αξιοποιείτε στο έπακρο την εμπειρία σας στις ιδιωτικές πτήσεις. Επιτρέψτε μας να εργαστούμε για σας για να ξεκαθαριστούν κάθε δύσκολη λεπτομέρεια που σχετίζεται με την ιδιοκτησία αεροσκαφών και τον προγραμματισμό πτήσεων. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επικεντρωθείτε στην επιχείρηση ή τις διακοπές σας με ησυχία.